i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

mood pagi....lighters..



hohohoh....asalamuaalaikom...
huarrghh....ngantok nyer....celik je mate...
layan lagu lighters nie......rase ceria hidup...
kena dengan mood pagi aku....hikhikhik...jom layan....



[Bruno Mars]
This one’s for you and me, living out our dreams
We’re all right where we should be
Lift my arms out wide I open my eyes
And now all I wanna see
Is a sky full of lighters
A sky full of lighters
[Eminem]
By the time you hear this I will have already spiralled up
I would never do nothing to let you cowards fuck my world up
If I was you, I would duck, or get struck like lightening,
Fighters keep fighting, put your lighters up, point em’ skyward uh
Had a dream I was king, I woke up, still king…
This rap game’s nipple is mine for the milking,
Till nobody else even fucking feels me, till’ it kills me
I swear to god I’ll be the fucking illest in this music
There is or there ever will be, disagree?
Feel free, but from now on I’m refusing to ever give up
The only thing I ever gave’s using no more excuses
Excuse me if my head is too big for this building
And pardon me if I’m a cocky prick but you cocks are slick
Poppin shit on how you flipped ya life around, crock-o-shit
Who you dicks try to kid, flipped dick, you did the opposite
You stayed the same, cause cock backwards is still cock you pricks
I love it when I tell em shove it
Cause it wasn’t that long ago when Marshall sat, luster lacked, lustered
Cuz he couldn’t cut mustard, muster up nothing
Brain fuzzy, cause he’s buzzin’, woke up from that buzz
Now you wonder why he does it, how he does it
Wasn’t cause he had buzzards circle around his head
Waiting for him to drop dead, was it?
Or was it, cause them bitches wrote him off
Little hussy ass, cause f-ck it, guess it doesn’t matter now, does it
What difference it make?
What it take to get it through your thick skulls
As if this aint some bullshit
People don’t usually come back this way
From a place that was dark as I was in
Just to get to this place
Now let these words be like a switch blade to a haters rib cage
And let it be known from this day forward
I wanna just say thanks cause your hate is what gave me the strength
So let em bic’s raise cause I came with 5’9′ but I feel like I’m
6’8″
[Bruno Mars]
This one’s for you and me, living out our dreams
We’re all right where we should be
Lift my arms out wide I open my eyes
And now all I wanna see
Is a sky full of lighters
A sky full of lighters
[Royce Da 5'9"]
By the time you hear this I’ll probably already be outtie
I advance like going from toting iron to going and buying 4 or 5 of the
Homies the iron man Audi
My daddy told me slow down, boy, you goin to blow it
And I aint gotta stop the beat a minute
To tell Shady I love him the same way that he did Dr Dre on the Chronic
Tell him how real he is or how high I am
Or how I would kill for him for him to know it
I cried plenty tears, my daddy got a bad back
So it’s only right that I right till he can march right into that post
Office and tell em to hang it up
Now his career’s Lebron’s jersey in 20 years
I’ll stop when I’m at the very top
You shitted on me on your way up
It’s ’bout to be a scary drop
Cause what goes up must come down
You going down on something you don’t wanna see like a hairy box
Every hour, happy hour now
Life is wacky now
Used to have to eat the cat to get the pussy
Now I’m just the cats meooww, ow
Classic cow, always down for the catch weight like Pacquiao
Ya’ll are doomed
I remember when T-Pain aint wanna work with me
My car starts itself, parks itself and autotunes
Cause now I’m in the Aston
I went from having my city locked up
To getting treated like Kwame Kilpatrick
And now I’m fantastic
Compared to a weed high
And y’all niggas just gossipin’ like bitches on a radio and TV
See me, we fly
Y’all buggin out like Wendy Williams staring at a bee-hive
And how real is that
I remember signing my first deal and now I’m the second best I can deal
With that
Now Bruno can show his ass, without the MTV awards gag
[Bruno Mars]
You and I know what it’s like to be kicked down
Forced to fight
But tonight we’re alright
So hold up your light
Let it shine
‘Cause this one’s for you and me, living out our dreams
We’re all right where we should be
Lift my arms out wide I open my eyes
And now all I wanna see
Is a sky full of lighters
A sky full of lighters...
enjoy...^^
3/12/2011
9:20 am

jom like entry kat atas

Big Bad Wolf ??....pelik giler...hahahaha....

korang pernah tengok tak video nie??
kalau korang tak pernah tengok....
try la tengok....aku pown tak tahu nak classify kan video nie dalam kategori mane...
hahahaha...korang tengok...pastu korang buat keputusan ok....


hahahha...amacam??korang dapat buat keputusan tak??
=))

2:27 pm
30/11/2011


jom like entry kat atas

ramalan~~

hye....hari nie aku nak sembang tentang ramalan....
kite tidak boleh nk meramal hidup seseorang...
sebab kadang-kandang ape yang ade dalam fantasi kite tak akan same dengan realiti...
huhuhuh....ok...sekarang....kite tengok ramalan mr. lidi kite....
kite tengok ramalan die kena ke tak...hahaha...have fun...


























2:09 pm
30/11/2011


jom like entry kat atas

i'm back



assalamualaikom....
fuh...rindu giler kt blog nie.....aku rase dekat 6 bulan aku tak update entry baru...
bukan ape....aku busy la....student la katekan....
hahahahaha....now aku dah cuti sem...boleh la aku luangkan mase dekat blog aku nie...
hahhahaha....pape pown...aku nak mintak maaf...coz dah lame tak update blog...
maaf...maaf..dan maaf... =))


heheheh....always smile ok.... =)

1:40 pm
30/11/2011

jom like entry kat atas

reaksi lelaki bila..........hehe

hahaha...lawok betul tengok mata dye...btw...nie just gambar hiasan...


hye...asalammualaikom...sebelum aku tulis entri aku....
aku nak mintak maaf coz dah lame tak update...
bukan ape...aku sekarang bz dengan study...
tambah-tambah sekarang dah dekat dengan final....
huhuhu...sangat memeningkan kepala aku....ok la...
aku tak mau nak sembang panjang-panjang...berbalik kepada tajuk diatas...
betul ke lelaki tak boleh tengok perempuan seksi???hahaha...ce jawab...betul ke??
ok2...bagi aku...of coz ar tak boleh...yela....sebagai lelaki yang normal...
kalau terjumpe perempuan seksi...mesti tak lepaskn peluang nak tengok....
hahaha....kalau korang tak percaye....tengok gambar kat bawah nie...huhuhuhu...n__n
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

hahahha......kesian kat mamat2 tu...bila dieorang tengok dari belakang...pergh....macam monyet dapat kfc...
tapi bila depan...hak3....terus duk diam mamat-mamat tu...hahahha.....kesian...kesian...
kalau korang minat entri aku kali nie...like la...and sowie again...sebab aku dah lame tak update blog...
maaf...maaf..maaf...huhuhuh....chow~~






3:25 pm
10/7/2011

jom like entry kat atas

cuti sudah habis bro...amacam??best...



hahahahaha....tajuk kat atas tu aku ambek dari petikan cerita KL gengster..
actualy...cuti yang aku cakap tu...cuti sem aku...
sekarang bermula lah kehidupan aku sebagai seorang student balik...
huh'...baru second day pegi kelas dah dapat macam-macam tugasan....
lect nie memang tak memahami aku la...
orang 1st week nie bagi la chan dulu...betul tak?
hahahaha...aku sekarang dah semakin busy...maybe lepas nie jarang aku update entri baru..
sory taw..from me...mr.dotdotdot...




6:31pm
11/7/2011

jom like entry kat atas

plant vs zombie



hye semue....hahahah...korang mesti penah maen game plant vs zombie kan...
ala..game yang tanam-tanam pokok tu...
pastu nanti pokok tu akan protect kita dari kena makan dengan zombie...
hahahaha..actualy hari tu aku ade jumpe patung-patung plant vs zombie nie...
hahahhaa....niat hati nak beli.....tapi tak tahu nak bagi kat sape patung tu..
so...selepas berfikir agak panjang kat kedai tu....
aku buat keputusan....just ignore jela tentang patung-patung tu...
tapi patung tu memang comel....hahahaha...
korang tengok la gambar-gambar kat bawah nie...
patung yang aku jumpe tu macam gambar kat bawah tu la....


aku tak tahu la pokok ape nie...tapi pokok nie la yg bertanggungjawab
melindungi rumah kita dalam game tu....

nie lagi satu....pokok nie...tugas dia hempap semua zombie yang dekat dengan dia..
aku panggil pokok nie pak cik gemuk..sebab muka die garang..hahahah

okeyh...pokok nie pulak dia mengeluar kan cahaya matahari....

nie buah tembikai....

nie cendawan penakut...sebab ape aku panggil dia macam tu...
sebab bila zombie datang dekat dengan dia...dia menyorok...huh'...

hahahaha..nie la zombie yang akan menyerang rumah korang dalam game tu..

plant vs zombie

korang nak tak patung-patung nie??hahahaha...
hahahaha...kalau korang suka entry aku yang nie like la tau....
pape pown chill ea....




9:04 pm
7/3/2011


jom like entry kat atas

hadiah buat ku...



hahahah...1st aku nak mintak maaf kat korang sebab dah lama tak update blog...
aku bukan ape....just takde mase jer...hahahaha...alasan jer tu....
hurm...hadiah buat ku...tajuk...macam tajuk novel jer...hahahaha...
sebenar nya....14/06 hari tu besday aku....
tapi....seketui hadiah pown aku tak dapat...isk..isk..isk..
kedekut betul korang nak bagi hadiah kat aku....
hahahahaha....tapi dua minggu lepas besday aku....
jeng jeng jeng....aku dapat hadiah....hahahaha...
tak sangke...dapat jugak aku hadiah...
cube korang teka hadiah ape yang aku dapat....teka la....teka teka...hahahhaa...
kalau korang nak tahu...aku dapat mr.domo kun....
jangan jeles....domo tu..DOMO....hahhahaha....
walaupown aku tak maen anak-anak patung nie....tapi aku tetap hargai pemberian tu...
so..jangan risau...aku akan simpan mr.domo tu sampai tue...hahahahaha...

jeng jeng jeng...my domo kun...

amacam....cute tak domo aku....cute kan...macam aku jugak....
hahahaha....ok la...saje je nk tunjuk kat korang hadiah besday aku...
kalau korang suke like la taw....pape pown chill ea....




8:35 pm
7/3/2011

jom like entry kat atas

ptptn diberhentikan....wtf...



hahahha...amacam..gempak tak...
gile...ptptn diberhentikan...wtf...hahahahaha...
mati ar macam nie...hehehe..sebenarnye saje je nak buat gelabah...
ptptn just diberhentikan kepada student yang dapat PURATA NILAI GRED KUMULATIF (PNGK) 2.00 kebawah...
sekarang nie...seramai 152 000 orang pelajar akan deberhentikan pinjaman ptptn die..
hahahaha..hambek kau...tapi korang jangan risau...
kepada sesiapa yang ptptn dia dibehentikan tu..
kalau korang dapat PNGK korang 2.00 ke atas untuk exam berikut nya..
ptptn korang itu akan disambung semula...hahahahaha...
macam-macam...tapi takpe...kerajaan buat nie sebab nak korang belajar bersungguh-sungguh...
bagi pointer up...hahahhaa...so..korang kene la belajar bersungguh-sungguh..
jangan banyak main...macam aku...hahahaha....
nie la entry paling pendek yang penah aku buat....dah tak larat nak merepek....hahahaha..
ok ar...pape pown..chill ea....





12:21 am
6/25/2011
jom like entry kat atas

" Contest Saya Suka Berimaginasi "





okay...jom masuk ke dalam imaginasi saya...hahahaha...
kalau la saya boleh jadi superhero yang boleh menyelamat kan dunia....
saya nak ada kuasa macam power rangers...
sebab power rangers nie dia ade macam-macam gadjet yang cool....
hahaha....and power rangers nie..bila dia lawan dengan orang jahat mesti dia menang...
kan kuat macam tu...satu lagi...saya nak jadi power rangers sebab...
setiap ahli dalam power rangers tu...akan dapat satu kenderaan....
pergh...itu yang cool tahap freezer peti sejuk tu....
hahahha...pastu power rangers nie jugak ade robot-robot yang kuat....
walaupown robot dia macam kotak....hahahaha...tapi still...boleh menang....
pastu power rangers nie..ade banyak jenis....lau kumpul semua...
mau penuh satu dewan...hahahah...
ok la....tu jela sedikit sebanyak tentang imaginasi saya...
hahaha..amcam imaginasi saya...cool kan...hahahahah...
kat bawah nie saya ada serta kan gambar berukuran poskad saya bersama 
member-member power rangers saya...hahahahha...


amacam??cool tak...hahahaha...
okeyh..sampai disini jela....
saya chow dulu....hope saya menang contest saya suka berimaginasi....
and thanks kepada fiq'ra pancake...
contest anda memang menarik...dah la cute buat contest yang cute pulak.....hahahha...*ayat bodek*
ape-ape pown..chill ea....



10:40 am
6/22/2011



jom like entry kat atas

edited by.....



hello sumer....ok...kali nie aku nak share ngan korang beberape keping gambar poster yang telah di edit...
hahhaha...bukan ape...bila dah takde keje nak buat....
mula lah timbul idea-idea yang lawak tahap tenuk afrika....
hahahha....aku harap korang menghayati gambar-gambar yang telah di edit khas oleh member-member aku...
ahahhahaha....jangan banyak cakap...jom layan...


nur kasih the movie

kl drift

adnan sempit


hantu kak limah balik rumah

kuale gengster

i'm not single

faster

merong mahawangsa


hahahahaha...amacam..best tak gambar kat atas tu.....
aku harap gambar-gambar kat atas tu menyentuh perasaan korang...
hahahha..biar gelak tak henti-henti....
dan gambar-gambar kat atas tu hanyalah gurauan...kalau korang suke...
like la entry tu..ok...aku chow dulu....chill meyh...





10:43 am
6/21/2011









jom like entry kat atas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari