i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

love...hahaha..lol..




what is love??
that the one question i never found the answer..
bhahaha...kadang-kadang dia bley jd indah...
kadang-kadang bley jd sesuatu yg menyakitkan..
but now i feel so suck with love..
hurm...xtaw nk ckp cm mna...
da pening aku pikir kn nya...
smpai da x bley tido da...
nasib baek esok klas stat lmbt...
pening sngat-sngat right now..
rase cm nk meletup jer kpale nie..
i want sleep..
but ader problem berkaitan LOVE nie la yg buat aku jd mcm nie..
jd x tentu arah...buat bende sumer tak jadi...
hurm...i feel down right now..
orang ckp setiap masalah ader penyelesaian nyer..
hope i found the way...
that cant make me feel better...
nk lps kn but aku syg sngt-sngt kt si dia...
tp ble bersame ada jer bende yg tak kena...
aku taw...dia seorang yang degil..
aku plak tak nak mengalah..
but now aku da x bley thn da ngn prangai si dia...
ya allah..kau berikan lah aku jln..
jln yg terang tuk aku jln...
supaya aku dapat tempuhi hari-hari yg mendatang dengan tabah..
aku tak nak berpisah dengan si dia...
isk3...i feel want to cry la...
damn love...u make me crazy...
pape pown...hope u all wish yg terbaik untuk aku...
k la..pape pun..kte kne chill ea...[n_n]






5:18 am
13/2/2011





jom like entry kat atas

sick..






argh....rimas btoi la..

dlm bnyk2 penyakit...
penyakit nie la yg plg aku rimas...selsema..
mne la aku dpt pnyakit nie..
smpai da nk tercabut idung aku ase nye..
ckit2..nk achoomm.....je keje nye..
nek merah da idung nie...
tp nk buat cm ane kn..
da dugaan..so trima jela..
hurm...hope aku shat dgn cpt...
coz da x thn da...isk3...cian btoi kt aku..kn3..
huhuhuhuhu..lau aku x kecian kt diri sndri cpe lg nk kecian kt aku...
btoi x..k la...aku mau rest..mybe x ckup rest kowt..
k la...chill n outz...




8:40pm
7/2/2011
jom like entry kat atas

last day..



hurm...last day...
sedey btol..rinie hari last tido kt rmh..
sok da nk blk poli..
rmh da kte pegi...poli kate mari..gagagag.
isk3...knp la cuti seminggu rase cm sehari...
adoi...rase mls ar plak blk poli..
tp nk buat cm ane..da terpakse..
redho jela...
but xpe...walaupown skejap duk rmh..
aku rase puas..coz dpt jmpe fmly..
jumpe kawan-kawan..
erm nk taw x..
rinie aku hang out ngn mber-mber lme..
best btoi..mcm-mcm benda kmi buat..
da mcm org x btol je kt lua td..
but xpe..jnji kmi happy ngn life kmi..
ase cm bermakne la jgk rinie..
walaupun hangout td x cukup ahli..but pnt lorh...hehehe..
pape pun..sok aku da nk kne rider blk..
gerenti n warranty penat giler..
pape pun doakn perjlnan aku sok..
hehehe..cuti da abes pown kte kne chill ea..
hak3...n_n



11:26pm
2/5/2011
jom like entry kat atas

love~



hahaha,,..bende nie aku jmpe mse aku ngh search kt tenet..not bad la...ciri-cir org jatuh cinta...hahahha..nk taw korang tergolong or tak...bce la n have fun ea.....huhuhuhu..layan..~~>

1. Anda selalu bersama dengan si dia sampai larut malam dan apabila anda tidur anda masih memikirkan dia.

2. Anda inginnya berjalan dengan perlahan apabila sedang bersama dengannya.

3. Anda tidak merasa nyaman apabila si dia berjauhan atau selalu gelisah saja.

4. Anda tersenyum apabila anda mendengar suara si dia.

5. Apabila anda melihat si dia, anda tidak memperhatikan orang lain sekitar anda, yang Anda lihat hanya si dia.

6. Si dia adalah segala-galanya yang selalu Anda pikirkan.

8. Anda menyadari yang dapat membuat anda tersenyum setiap saat adalah dengan melihat si dia.

 9. Anda akan melakukan sesuatu untuk berjumpa si dia.

10. Manakala anda sedang membaca ini, terdapat seseorang dalam pikiran anda saat anda membacanya.

11. Anda telah begitu sibuk memikirkan si dia sehingga anda tidak memiliki perasaan yang ada pada point 7.

12. Anda akan memeriksa semua pernyataan di atas dan jika benar, maka kini anda akan tersenyum sendiri...





11:27 am
5/2/2011
jom like entry kat atas

cemburu tanda sayang??fakta or auta......



Cemburu itu hadir apabila seseorang takut kehilangan pasangannya,
ketika dia merasakan sedang bersaing untuk mendapatkan perhatian dan kasih sayang kekasihnya.
dan bila dia kurang yakin akan hubungan emosi dengan pasangannya.
Kalau cemburu yang berpatutan, ia boleh menjadi seronok kerana itu tandanya sayang.
Rasa cinta ini akan diungkapkan dalam bentuk hubungan intim...
Bagi pasangan suami isteri, rasa cemburu ini boleh meningkatkan kegairahan mereka,..
menjanjikan kepuasan hubungan yang lebih baik daripada sebelum ini sebagai tanda sayang kepada pasangan.
Namun, jika keterlaluan, cemburu itu boleh membakar hati.
Oleh itu, janganlah dibiarkan ke tahap cemburu buta..
kerana ia adalah cemburu yang melampau dan tidak lagi rasional...
Cemburu buta boleh mematikan hubungan mesra dan intim kerana pasangan mungkin langsung enggan menyentuh si dia yang terlalu cemburu.
Keupayaan mengolah rasa cemburu supaya menjadi tenaga positif bergantung pada diri seseorang.
Kalau dia bersikap positif, maka cemburu boleh meningkatkan kegairahan.
Kalau dia cenderung negatif melulu, tentu saja sikap itu akan menurunkan kegairahan.
Tapi ingat, hubungan seksual yang terasa lebih bergelora akibat dorongan rasa cemburu itu satu bonus. Sememangnya ia boleh memberi kelainan daripada kejenuhan rutin dalam hubungan intim antara pasangan. Walapun begitu, pada akhirnya,hubungan yang dilakukan atas dasar cinta dan melibatkan hati yang suci adalah yang paling memuaskan dan bernikmat....
chilll..

6:41pm
2/3/2011
jom like entry kat atas

unintended...





You could be my unintended
Choice to live my life extended
You could be the one I'll always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

First there was the one who challenged
All my dreams and all my balance
She could never be as good as you

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You should be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

Before you......

 hahahhaha...hye cemue....
aku pun x tau knp skunk aku ske sngt lagu nie..
kire aku pun ter unintended jgk la..
coz terminat lagu nie...
pape pun lagu nie mmg lyn..
mmg kene ngn jiwe aku...
mendayu-dayu jer aku dgr...
menenangkan jiwa dan sanubari...
cewah...ayat sastera tinggi tu weh..
hehhehe..ok..
hope korang lyn lagu nie...
always smile...


1:21 pm
2/3/2011

jom like entry kat atas

BBQ~~

yeah....mlm bbq...hahaha..
syok gler...suatu mlm yg panjang..
so...nk di jadi kn cerite..
ade sorang mber aku plan buat bbq..nme die gay...
plan mengejut...kmi cri barang nk perap pown da lewat...
nasib baek jumpe...
tu pown jenuh tempuhi halangan..
dengan kene hujan...panas...
hahahha...tp xpe..semangat punyer pasal...
mlm tu kami bakar ayam 10kg....pergh...
ngn sosej 10 paket...tambah pulak dgn kentang yg KL bli...
huh''...bnyk gler...mlm tu kmi invite lam 17 org datang mkn..
kami buat bbq tu jgk bcoz nk sambut befday mber kami...
nme die sentol dak kuantan...
hhahaha,..lps pkol 12 mlm...
kmi sambut besday sentol ngn maen baling tepung...
pastu ader yg gile maen lumur sos kt besday boy...
bkn sos jer...sos tiram...madu...ngan bahan perap pown ader...
hak3..abes bucuk n comot...
tp bkn besday boy jer kene mlm tu..
sumer yg datang pown kne..termasuk la aku..
abes basah bju...tambah plak kne conteng ngn arang..argh...comot2...
but xpe...jnji kmi enjoy...hahahah..
nie ade gmbar mlm bbq tu...
chill..



                                                      lps abes sesi comotkan diri



                                              ramuan asli kentang gay..aku tlg rase jer...





naim,farid dan ketue menunggu makanan..

                                                           faiz kelaparan..

                                                             misai masih tersenyum

                                                     yeah...go ketue go...


                                                                roy chef perda...

                                                            gay...master plan...

                                                                    sedap x???nyam....




                                            bkn besday boy jer comot..but sumer comot

                                                     budak-budak comot...



jom like entry kat atas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari