i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

love...hahaha..lol..




what is love??
that the one question i never found the answer..
bhahaha...kadang-kadang dia bley jd indah...
kadang-kadang bley jd sesuatu yg menyakitkan..
but now i feel so suck with love..
hurm...xtaw nk ckp cm mna...
da pening aku pikir kn nya...
smpai da x bley tido da...
nasib baek esok klas stat lmbt...
pening sngat-sngat right now..
rase cm nk meletup jer kpale nie..
i want sleep..
but ader problem berkaitan LOVE nie la yg buat aku jd mcm nie..
jd x tentu arah...buat bende sumer tak jadi...
hurm...i feel down right now..
orang ckp setiap masalah ader penyelesaian nyer..
hope i found the way...
that cant make me feel better...
nk lps kn but aku syg sngt-sngt kt si dia...
tp ble bersame ada jer bende yg tak kena...
aku taw...dia seorang yang degil..
aku plak tak nak mengalah..
but now aku da x bley thn da ngn prangai si dia...
ya allah..kau berikan lah aku jln..
jln yg terang tuk aku jln...
supaya aku dapat tempuhi hari-hari yg mendatang dengan tabah..
aku tak nak berpisah dengan si dia...
isk3...i feel want to cry la...
damn love...u make me crazy...
pape pown...hope u all wish yg terbaik untuk aku...
k la..pape pun..kte kne chill ea...[n_n]






5:18 am
13/2/2011





jom like entry kat atas

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari