i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

rumah tumpangan....





hurm...post kali nie agak menyeram kan la....
hope yang lemah semangat n ibu-ibu mengandung..
kuat kan diri...hahhahahaha...
nk tnye nie..korang percaye x psal  hantu....
aku pown x taw la nk ckp cm ne...
aku pown still 50-50...
but mase aku duk sinie kt rmh sewa nie or kmi mengelar kan rumah tumpangan nie..
da mcm-mcm bende yg aku ngn mber lalui...
n disebab ade yg suh aku tulis sal nie...
aku membranie kan dri jgk la..
tulis ttg kisah yg aku lalui...
nie kisah aku jer...kisah mbe-mbe aku ade gak...
but bialah bdk-bdk rumah tumpangan je yang tahu... 
ok...cte 1st...cte die cm nie...
pada satu petang...mbe aku ajak kluar...
umh kmi nie 2 tingkat...
so aku naek la ats coz mase tu suar aku ade kt ats...
aku sorang jer mase tu....and then..
aku ambek suar aku yang aku sangkut kt blakang pintu...
pintu bilik atas sbnrnye susah nk tutup...
coz da rosak...mase aku ambek suar aku tu...
tibe-tibe pintu tu tertutup dengan sendri...
siap kuat bunyi seram ag...kreekkkkkk...
huh'...berdegup kecang jantung aku mase tu...
hahaha....yang best nye mase tu aku g sound pintu tu...
aku ckp "woi...jgn la maen-maen...bkak la balik pntu tu"...
lps jer aku ckp cmtu....
pintu tu trus terbukak dgn sndri..."kreeeekkkk"..
ahahahhaa...ble terbukak jer...aku tros blah...
lari trun bawah dgn senyuman yang manis...
cam cter semanis kurma...
but lam hati...aku jer yang taw cm mne jantung aku berdegup...
kalo boleh dgr jantung aku bedegup mase tu..
aku ase...cm bunyi kude berlari ketakutan...
dupdupdupdupdupdudp...punye la laju...bahahhaha...
tp xde pape la...umh aku still slamat diduduki.....
ok la...2 jela cte yg bley aku cte kt korang...
t cte lebih-lebih korang ckp umh tumpangan nie hunted house plak..
kui3...t mule la krew seekers plak dtg...
huk3....pape pown duk ats muke bumi nie kene la beringat...
bkn kte jer makluk yang duduk kt cinie...
ade bende lain jgk...
kite jer tak nmpk...
pape pown chill ea...n_n





1:41 am
3/24/2011
jom like entry kat atas

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari