i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

life.....



hahahha..xtaw la rinie...
knp tbe-tbe rase rjin jer nk update blog...
hurm...life skunk da ok...hahhahahha...
skunk aku ngh exam week..tingal 2 paper lgi...
haih....cm x percaye jer..pejam celik pejam celik..
da nk abeh sem 2...tingai lagi seminggu jer..
isk3..sedey pown ade gak...
nk kne tingal mber-mber kt umh tumpangan nie...
hahaha...kmi da mcm adek bradik...
gelak sme-sme..mkn sme-sme....
tido jgn ckp la..ciap pluk-pluk lg..
caring gitu..hahhahah...
skunk nie lam umh ade 6 org jer...
coz yg laen ade yg keluar n blk umh...
roy ngn ustat tngh maen tenet...
mok tngh study...ijat ngn zairi da dialam mimpi...
nafiez,haikal ngn zaid tngk bola...
sopi n fauzan kt umh dieowg...
huhuhuhu..dieowg sumer nie da jd cm keluarga kedue aku...
agak besa jgk kn keluarge kedue aku nie...
hahhaha....org ckp lg ramai lg meriah...
so ape yg org ckp tu btoi la...
rumah sewa aku nie x pnh henti dgn gelak ketawa..
msing-msing ade prangai msing-msing...
n skunk law korang nk taw rumah sewa nie ade bela haiwan peliharaan..
nme die bob...spesis kala jengking...jenis asian forest...
hahhahaha,...gempak kan...kecik jer menatang tu..
tp menjadi tarikan jgk la...
coz ssh nk jumpe menatang tu..
tu pown kmi jumpe kt umh mber...
so ats belas kasihan kmi ambek die jd haiwan peliharan rumh sewa...
k la...t aku story mory lg ttg kehidupan aku kt umh sewa...
hope korang doakan aku dan rakan-rakan berjaya dlm final kali nie..
go go cayok...n_n..night...




1:36 am
24/4/2011
jom like entry kat atas

rahsia cinta berdasarkan bulan...ngee~~jom layan...




hahaha...1st cm biase la..kne mntk maaf dlue...
coz lme x update blog...
bkn ape...kan tngh exm week nie...*alasan jer tu*...hahha...
ok...rinie kte akan mengenal erti cinta berdasar bulan lahir kte..
ngee...topik berbunge-bunge la plak..
hahahah...ape aku kisah..nie blog aku..
ske atie la aku nk post entri ape...hahaha..ok..jom layan...


Januari

- Mudah jatuh cinta terhadap individu yang mempunyai daya tarikan
- Mudah melupakan perasaan cinta terhadap orang yang dicintai sekiranya dikhianati
- Sukar setia pada yang satu.
- Pandai mengambil hati pasangannya tapi mudah melukai pasangannya
- Selalu berdiam diri ketika bertemu dengan pasangannya.
- Bersikap romantik tapi tidak pandai memperlihatkannya.
- Sikap cemburu yang tinggi terhadap pasangannya tapi tidak kisah sekirannya pasangannya cemburu terhadapnya.
- Bakal jadi seorang bapa atau ibu yang penyayang.
- Pasangan ideal untuk individu yang lahir dalam bulan Januari selalunya dilahirkan dalam bulan 3, 6,8,11.
- Kebanyakan bangsa Cina yang ramai lahir dalam bulan ini.



Febuari

- Sukar untuk jatuh cinta tapi mudah untuk mengkhianati pasangan.
- Amat hormat kepada pasangan.
- Amat suka memikat pasangan.
- Jujur dan berterus terang dalam perhubungan.
- Sentiasa nekad untuk bersama dengan pasangannya
- Sangat romantik pada dalaman dan bukan pada luaran(hanya pasangannya yang tahu)
- Patuh kepada pasangannya dan selalu menjaga hati pasangan.
- Kurang beremosi terhadap pasangannya.
- Amat menjaga penampilan diri dan pasangannya.
- Pasangan ideal: Lahir bulan 5,9,10,12




Mac

- Mudah menawan hati pasangannya.
- Sentiasa ingin didampingi oleh pasangannya.
- Sangat pemalu dalam meluahkan isi hati
- Sangat baik dalam menjaga perhubungan
- Amat sukar melupakan pasangan yang dicintai.
- Persaan cemburu yang minima.
- Sangat manja dan sering ingin dimanjai pasangannya.
- Mudah memilih pasangan tanpa berfikir dengan waras.
- Sentiasa mengharapkan keistimewaan dari pasangan.
- Suka menuduh melulu tanpa usul periksa.
- Berprasangka terhadap pasangan.
- Pasangam Ideal: Lahir dalam bulan 1,5,10,12.
- Kebanyakkan orang Eropah lahir dalam bulan ini.



April

- Individu yang amat sukar untuk jatuh cinta dan amat memilih pasangan.
- Selalu memendam perasaan terhadap individu yang dicintai.
- Sukar dan malu dalam meluahkan isi hati.
- Sentiasa ingin diberi perhatian.
- Amat cemburu dalam perhubungan.
- Kesetiaan teguh terhadap pasangannya.
- Emosi cepat terusik dan mudah terluka.
- Sentiasa menjaga hati pasangan dan pandai memujuk.
- Romantik dan terlalu romantik
- Sukar melupakan pasangan walaupun dilukai.
- Sukar berlaku curang dan amat menyayangi pasangan.
- Kebanyakan orang yang lahir dalam bulan ini boleh dianggap ‘hamba cinta’ seperti Laila, Juliet, Siti Zulaikha.
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 4, 7,11,2
- Kebanyakan bangsa India yang lahir dalam bulan ini.



Mei


- Amat mudah jatuh cinta.
- Baik dan jujur dalam perhubungan.
- Pandai menarik hati pasangan.
- Perasaan cinta yang mendalam.
- Mudah untuk dipujuk.
- Kurang suka untuk sentiasa bersama.
- Mudah menerima cinta seseorang.
- Pilihan yang tepat dalam berpasangan.
- Nekad untuk menjaga hubungan yang baik.
- Pandai mengatur hidup pasangan (bukan Queen Control atau King Control)
- Suka mengangankan sesuatu yang indah bersama pasangan.
- Sentiasa dahagakan kasih sayang dari pasangan tapi tak pandai memperlihatkan.
- Ambil berat dalam menjaga hubungan.
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 6, 9, 10, 11



Jun

 - Amat pandai menjaga hati pasangan sekiranya dia perempuan.
- Sukar melukai dan memahami hati pasangan.
- Mudah jatuh hati tapi terlalu memilih.
- Cerewet dalam hubungan.
- Selalu beremosi.
- Mudah merajuk dan mudah di pujuk.
- Cepat rasa bosan dalam percintaan.
- Kurang yakin dalam perhubungan.
- Selalu melindungi pasangan dari kritikan atau umpatan orang.
- Elok untuk menjadi Ibu yang baik.
- Dahagakan pujian dari pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 1,3,5,8.



Julai

- Amat suka didampingi pasangan.
- Sukar dimengerti oleh pasangan.
- Sentiasa menjaga maruah diri, pasangan dan perhubungan.
- Amat mudah dipujuk dan berterus terang.
- Amat menghargai kesetiaan pasangan.
- Mengambil berat dan mengasihi pasangan
- Berkebolehan untuk meluahkan isi hati terhadap individu yang dicintai,
- Mudah terluka dan lambat untuk pulih.
- Suka merajuk dan dipujuk.
- Setia terhadap pasangan.
- Suka mendengar dan tidak suka membantah.
- Cemburu terhadap pasangan.
- Suka menilai dan menjaga perhubungan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 4, 6, 7



Ogos


- Tidak serius dalam perhubungan
- Mengambil mudah dalam perhubungan
- Kesetiaan di ragui.
- Pandai memujuk pasangan
- Suka memimpin pasangan.
- Romantik, Pengasih dan Penyayang.
- Kelam kabut dalam perhubungan.
- Sering bertukar pasangan
- Sukar mencari pilihan yang tepat
- Sangat sensitif dan tahap cemburu yang minima.
- Mudah meluahkan kat cinta pada sesiapa yang berkenan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 1, 6, 10, 12
- Kebanyakan bangsa Bani Israel dizaman Arab Jahiliyah yang lahir dalam bulan ini.


September


- Bersopan dalam hubungan
- bertolak ansur terhadap pasangan
- Suka mengkritik pasangan
- Sangat prihatin terhadap pasangan
- Sangat sensitif dan emosi
- Pandai memahami pasangan
- Kurang menunjukkan perasaannya terhadap pasangan
- Amat memilih pasangan
- Sukar melupakan sekiranya hati terluka.
- Mudah simpati dengan perasaan dan masalah pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 3, 6,8,11



Oktober

- Amat suka berkomunikasi dengan pasangan.
- Suka disayangi dan menyayangi pasangan.
- Sopan terhadap pasangan.
- Jujur dan jarang berpura-pura dengan pasangan.
- Mudah terluka hati sekiranya pasanangan ada melakukan kesalahan terhadapnya.
- Sukar menerima pandangan pasangan.
- Emosi yang mudah terusik.
- Pengasih, Penyayang terhadap pasangan.
- Cemburu dan terlalu cemburu.
- Romantik
- Memahami pasangan.
- Pasangan Ideal: Individu ini ramai pasangan yang sesuai dengannya 1,2,4,5,8,9,10,12.
- Kebanyakan bangsa melayu yang lahir dalam bulan ini.


November

- Banyak helah dalam menghadapi pasangan.
- Cermat dan teliti dalam menjaga perhubungan.
- Amat berahsia dengan pasangan dan sesiapa.
- Degil dan engkar dengan pasangan.
- Tidak suka dikongkong oleh pasangan.
- Mudah ambil berat terhadap pasangan.
- Tidak menghargai perhubungan.
- Sambil lewa dalam perhubungan.
- Emosi yang mendalam dan tidak romantik langsung.
- Perangai tidak dapat diramal terhadap pasangan.
- Kurang menhargai pasangan dan hal-hal percintaan.
- Kurang bersama dengan pasangan.
- Pasangan Ideal: 4, 7



Disember

- Pemurah terhadap perhubungan
- Mudah jatuh cinta dalam masa yang sama.
- Tergesa-gesa dalam perhubungan
- Suka didampingi oleh pasangan.
- Benci dikongkong.
- Berbakat untuk kahwin lebih dari satu (utk lelaki)
- Suka mempengaruhi pasangan
- Curang dalam percintaan.
- Kurang berkerjasama dengan pasangan.
- Selalu cuba untuk mencari pasangan yang baru
- Mudah menipu dan tidak jujur terhadap pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 3, 9, 11, 12









5:11pm
23/4/2011


jom like entry kat atas

exam fever...

                                

hye sumer...

1st skali aku nk mntk maaf coz da lme x post entry kt blog nie..
bkn ape..just mencari ketenangan di saat hiba...haahhaha..ok berbalik pada tajuk diatas...
exam fever??'
..wow...nice...hhahaha
OMG!!!.....sedar x sedar da dkt nk final...
hahahah...so kne la stady lebey ckit...kne push ckit...
almaklumlah....otak ak u nie just ade gear 3 jer..
hahaha...mate pown smpai naek lebam da...
da mcm kne tumbuk jer....hak3..
buat truk kn aku nie...weee~~..
tp nie la yg aku n mber2 aku rase ble masuk jer exam week...
salu nyer bler exam week jer mesti ade bende-bende pelik berlaku..
tp tu da jd perkare biase bg kami..hahaha...
hurm...pape pown...korang wish luck ek kt aku..
hope aku dpt score final kali...
hahahha...cayok-cayok ezzie...gambate...n_n..








11:49 am
4/16/2011
jom like entry kat atas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari