i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

restaurant vs gerai....



 hahahaha....disebabkan aku suke lepak dgn member-member..
aku terpikir pulak...knp aku lebey suker lepak dkt gerai...
berbanding lepak dekat restaurant...
korang nak tahu knp...
jom bace entry kat bawah nie....

restaurant vs gerai 1:
di restaurant : makan kena ikut step by step...guna sudu yang disediakan...guna pisau yang betul..nak makan ayam pown susah..huh'..leceh....
di gerai : lahap jer guna ape-ape pown....nak guna tangan ker....chopstik ker...sudu ker...kan lebey senang....ikot kretiviti sendiri..hahahaha..

restaurant vs gerai 2:
di restaurant : nak makan dekat sane kena pakai pakaian yang kemas...elok...dan formal....hurm....
sungguh menyusahkan.....
di gerai : makan dekat gerai jugak senang...suka hati nak pakai ape pown...kain pelekat ker....seluar pendek ker....jangan pakai bikini ngn spender jer....nnt tak lalu orang nak makan...coz tengak badan korang yang berlebihan tu...hahahahhaha

restaurant vs gerai 3:
di restaurant : makanan sikit....tak kenyang...mahal pulak tu...hahahha.....sengal...
di gerai : makanan pergh.....betimbun...makan sampai mintak nyawa...kalau tak cukup boleh mintak tambah lagi...hahahhaha...harga dia plak...berpatutan.....bajet-bajet...hahahaha

restaurant vs gerai 4:
di restaurant : nama makanan pelik-pelik....susah nak oder.....benda makanan yang same....name jer lain...
di gerai : mintak jer ape-ape pown..gerenti dpt....hahaha..kan tak mengidam...ngee...

restaurant vs gerai 5:
di restauran : tak boleh sembang kuat-kuat....suasane die pown muram jer...macam ade kematian...sumer berkabung....nak sembang pown kena ckp slow-slow......huh'....
di gerai : sembang la ape korang nak sembang...nak gelak sampai terkeluar kotak suare mcm spongebob tu ker.....pown boleh...hahahahhaa

restaurant vs gerai 6:
di restaurant : setiap kali pegi restaurant mesti kena oder pastu kena tax macam-macam...ggrrrr...
di gerai : setiap kali pegi gerai...duduk jer makanan sampai....coz tokei kedai da hafal menu feberet kite...siap dapat nasi tambah lagi...kan best cm tu....

hahhahahaha...dan sebab tu la aku lebeh suker lepak dekat gerai berbanding restaurant...
walaupown suasane die riuh...tp aku lebih selesa lepak dkt gerai...
wootttt wwottt...jom lepak ngn aku kat gerai...hahahha...



2:05 pm
5/26/2011

jom like entry kat atas

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari