i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

1001 kisah sebelum...semasa...dan selepas bercinta.....



hahahah...entry kali nie..aku tulis..sebab aku tengok ade sorang admin untuk satu fanpage nie...
rajin update fanpage dia...naik bersepah wall aku...
bila aku bukak wall aku dekat fb..tengok semak dengan kate-kate dia...
so...dengan berbekalkan idea yang tak sebeberapa nak ada nie...
wujud la entry aku kali nie...untuk dikongsikan bersama...
dalam hidup nie...mesti korang pernah bercinta kan..
tipu la..kalau korang cakap...korang tak pernah bercinta....
dan masa bercinta tu..mesti ada perkara-perkara pahit...manis..masam...busuk...hahaah
betol tak...so...entry kali nie..aku nak cerita kat korang...
kisah 1001 kisah sebelum...semasa...selepas bercinta...
actualy tak la sampai 1001...hahhaha..boleh krem jari aku taip banyak-banyak...
hahahahha...ok..jom bace entry kat bawah nie....


kisah 1:
sebelum bercinta...awak memang suka pakai baju tu ek...
semasa bercinta...asyik pakai baju ni je...
selepas putus...woi!!xbasuh ke baju tu...asyik baju tu je...

kisah 2:
sebelum bercinta...betul ke ni gambar awak...
semasa bercinta...wah,abang macam pelakon korea la...
selepas putus...ntah gmbr mane die potong..pastu kate muka die..

kisah 3:
sebelum bercinta...hensem awak pakai spek itam...
semasa bercinta...abang ni...malam-malam pun pakai spek itam...
selepas putus...hensem ape...juling..sebab tu pakai spek itam..

kisah 4:
sebelum bercinta...pendiam ek awak ni...
semasa bercinta...abang ni tak banyak cakap la...
selepas putus...pendiam ape...suare sengau..tu yang diam....

kisah 5:
sebelum bercinta...aik...tak tido lagi??...
semase bercinta...tak tido lagi??ingat dekat abang...
selepas putus...patut la tak tido..muka pown macam pecah rumah...

kisah 6:
sebelum bercinta...huarghh...ngantok la awak...
semasa bercinta....huarghh...ayang tutup mulut tu bile nguap...
selepas putus...huarghh...dah macam badak air aku tengok...sebiji lak tu!!

kisah 7:
sebelum bercinta...sa sa sa saya su su su suka a a awak....
sesama bercinta...a a abang sa sa sayang a a ayang....
selepas bercinta...a a a aku...cepat la cakap!!aku tampo jugak kang budak ni!!

kisah 8:
sebelum bercinta...awak..follow blog saya taw...
semasa bercinta...ayang buat kan blog utuk abang ek...fb pun ayang buatkan kan....
selepas putus....blog??jap2...nak block ko la ni...mane button block ni...

kisah 9:
sebelum bercinta...awak...saya ada masak untuk awak...so..sweet...
semasa bercinta...awak hari nie awak makan masakan saya taw...
selepas bercinta...patut la aku sakit perut dulu..rupe nye aku makan masakan ko...

kisah 10:
sebelum bercinta...awk diet ke...
semasa bercinta...ayang jangan diet sangat..nanti gastrik...
selepas putus...diet la sampai kering badan tu..da la tak lawa...nanti terus huduh...hahahaha


okay...tu jer yang dapat aku tulis...ada tak yang kena dengan korang...hahaha
yang dekat atas tu..hanyalah gurauan ea..
kalau korang suker..korang like la taw kat atas tu...huhuhuhuh...
time kasih....and chill meyh.....




11:46 pm
6/8/2011

jom like entry kat atas

2 comments:

  1. Woot~! New header ;)

    "sebelum bercinta...huarghh...ngantok la awak...
    semasa bercinta....huarghh...ayang tutup mulut tu bile nguap...
    selepas putus...huarghh...dah macam badak air aku tengok...sebiji lak tu!!"

    Hahahaha~ boy jay sebelum & sedang slalu jep cakap cam badak air, lau dah putus dye na ckp ape lak? xD

    ReplyDelete
  2. hahahaha..mybe die ckp cm tenuk pulak...gagagagag..joke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari