i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

guitar lesson...romanza.....



okeyh....kali nie aku nak ajar korang maen guitar...
disebabkan aku nie beginner....aku maen lagu senang-senang jer...
and aku nak ajar korang lagu senang-senang gak...
romanza....lagu nie...pergh...menyentuh segala organ dalam badan aku...
mendayu-dayu beb....jom...sape yang ade gitar kapok tu...meyh ar try....
sape yang xde gitar tu..jom layan je lagu nie...
terbaek beb...aku dah blajar lagu nie...and try ngayat awek guna lagu nie...
bley dikata kan berjaya gak la...hahahha....kejam giler ayat aku...so...
aku belajar main lagu romanza tu pown dengan pak cik gary kat bawah nie....
hahahhaha...macam name siput sedut spongebob la pulak....
jom tengok video kat bawah nie...hahahhahha...

sila fullscreen untuk nampak lebeh jelas..

okeyh....selamat berlajar geng...lagu nie memang best.....aku dulu memang tak suke main gitar...
tapi bile dengar lagu nie...terus tertambat nak main gitar...and sorry ar...maybe videoclip nie
tergangu sikit dengan lagu background blog aku tu...tapi aku rase tu tak mendatangkan masalah...
hahahaha...ok...chilll ea.... 



7:19 pm
6/2/2011

jom like entry kat atas

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari