i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

hackers menyerang lagi....



okay..baru jer entry yang lepas aku tulis tentang beberape blog yang kena hack...
so kali nie....satu lagi blog kena hack...hadoi...
sampai bila la gejala nie nak berhenti...hahahahha...
apa lah salah seorang blogger nie...
salah ke dia menulis...hahahaha...
korang rasa benda nie betul tak??
aku tak cakap pown entry-entry yang aku tulis tentang hackers nie betul..
coz aku nak cakap pown tak berani...
nak cakap nie semua propaganda nak naik kan traffic...tapi ade bukti....
nak cakap tentang hackers nie betul...tapi kenapa dia nak hack blog yang x popular camtu??
hahaha..dari dia hack blog-blog camtu..baik dia hack benda-benda yang bagi keuntungan dekat dia...
betul tak aku cakap...hahahah...
jom tengok blog yang kena hack nie....

>>copiesstorise<<

tak kisah la dia nak hack sape-sape pown....janji dia happy...
pape pown chill ea..hahaha...
dah tak larat aku nak tulis panjang-panjang....
so chow....



1:38 am
6/17/2011
jom like entry kat atas

2 comments:

  1. haha...biasa la..org xde keje..cmtu lerr..;)

    ReplyDelete
  2. a'ah....bwk masalah btoi...hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari