i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

kawan blogger...



hahahha...seronok jadi seorang blogger nie...dapat tambah kawan...
macam cerita aku nie....time aku ronde-ronde dalam facebook...
aku terkomen la dengan seorang aweks nie...dalam page blogger..
tengah sembang-sembang kosong dengan die...tiba-tiba satu isu terbangkit..
pasal ezzie bieber...hahahaha...sembang punye sembang..
dengan slumber die cakap nak tulis pasal isu ezzie bieber tu...
hahahaha...aku pown ape lagi...goreng la aweks tu...ingat die nak mengalah...
dengan bangga dan seronok nye aku mengumum kan kemenangan aku...tiba-tiba...
satu entry yang bertajuk jejake perasan muncul...hahaha...
aku pown bace la entry tu...dan ade gambar...


memang sah la tu gambar aku...terus tergelak besar aku...
sungguh berani aweks tersebut...hahahah..takpe-takpe...sungguh seronok bertemu dengan beliau...
walaupown aku tak tahu asal usul beliau....hahahahaha...



nie la gadis tersebut....ratu anjasmoro...hahahah..jangan marah..just joke...

hye si gadis...chill k..sory for everything...saya hanya nak mencari ramai kawan..
dan awak salah satu dari kawan saya...ahahhaa.....
kepada semua yang visit blog aku..bley visit blog awek nie jugak...
kalau korang nak visit just click this...miss secreto de amor..
ape maksud perkataan tu pown aku tak tahu..
maybe die nak cakap....saya miss malaysia kot...hahaha...
once again...chilll and chillll ok...hahaha




10:53 pm
6/5/2011




jom like entry kat atas

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari