i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

bila korang bosan...


okey...entry kali nie..aku nak ajar korang teknik-teknik nak happy kan diri...
aku taw..sekarang semua tengah cuti....
so....nothing to do right....hahaha...
lepas tu...mula la perasaan bosan mula timbul.....
bagi aku...bosan itu normal....sape yang tak bosan...tu orang gile name nyer...
larat ke...biler bosan jer nak hangout...lame-lame...botak kepale...
so....setelah aku praktik kan sendiri tenik nie....
keputusannya...agak berjaya la jugak.....hahhaha...dan entry kali ni...
aku nak share la kat korang sedikit sebanyak ape yang aku buat bile aku bosan...

bila korang bosan:
dan takde duet nak keluar....korang melalak la kuat-kuat...
sampai mak korang suruh korang keluar cari ketenangan...
hahahahah...bile die yang suruh korang keluar cari ketenangan...mesti die sapport korang...
so....duet korang tak payah keluar...hahahha...kan satu trick yang menarik tu....

bila korang bosan:
korang maen game....korang kalau nak main game...main la game yang mission or mengambil masa yang panjang....macam main dota or cod ....korang jangan la main game yang korang da tahu yang korang memang akan menang...memang bosan la jawabnye...coz setiap kali main game tu mesti menang....huh'...tambah-tambah game kanak-kanak...huh'...membosan kan...

bila korang bosan:
korang tengok movie...walaupown movie tu da 10 kali tengok....korang mesti kena tengok gak coz bila tengok movie yang same berulang-ulang kali sampai semua jalan cerite and skrip korang da hafal...mesti akan timbul rasa mengatuk dan loya-loya hahahhaa...so...bile da mengantuk..mesti ar tido kan...tak kan mengantuk tibe-tibe bace buku...memang menipu la kan...hahahhaa...

bila korang bosan:
korang buleh buat-buat rajin...walaupown tak rajin....tolong kemas rumah....sapu sampah..lipat kain...hahahha...so lepas nie sape yang kawen ngan korang untung ar....coz sumer dah belajar....hahahhaa...
cube korang buat cam tu kat rumah...kompem sejuk perut mak korang walaupown sekejap..coz lepas korang kemas tu..yang buat bersepah balik adalah orang yang sama....hahahaha...

bila korang bosan:
korang  buat-buat lembik dan tak bermaya....hahahah..tak pown buat muke pucat pown boleh...hak3..bila parent korang tengok..mesti dia rase kesian dan simpati...so....lepas tu...mesti dengan sepantas kilat dieorang la kasi duet sekupang dua..and suruh korang keluar jalan-jalan...haahaha....so ape lagi...orang dah bagi jangan jual mahal pulak...ambek jer ape yang ade...hahahaha....tricky-trick meyh...hahhaha


okeyh....tu jer yang aku dapat nyatakan...coz aku da try da...ape yang aku tulis kat atas tu...
sumenye berjaya dengan jaya nya...hahahaha...pape pown....korang jangan la ikot perasaan sangat..
bosan itu menandakan anda seorang manusia yang normal...hak3...
pape pown..chill meyh...


8:06 pm
6/2/2011
jom like entry kat atas

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari