i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

perempuan akan kata apabila......





first..aku nak mintak maaf kat korang coz da lame tak update blog....
hahahha...mesti korang pelik kan kenapa tajuk entri aku macam tu...
sebenarnya aku saje je tulis macam tu..hahaha...
sory ek kepada kaum wanita..lalalalalala
okay...jom kita tengok ape yang kaum-kaum wanita tu akan kata apabila...


Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: wow,cool nye mamat tu...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: mesti mulut dia busuk..sebab tu dia diam...hahaha

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nakal nya dia...sweet betul...
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang sesuai dengan muka dia..muka macam penjenayah..


kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: oh my hero......
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: ambik kesempatan je tu...


kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: bagai pinang dibelah dua...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: bagai pinang kena lenyek ngn lori..hancus....


kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: hahaha...ade can aku nak take over dia....
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: sabar ye..mybe ko akan jumpe jodoh ko nanti..


kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: dah la hensom..sayang binatang pulak tu..i like...
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: alarh...nak tunjuk la tu...


kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: pergh...lelaki idaman aku....
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang...dah lame jadi driver....hahahha...


kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: takut gambar tersebar ek...
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: aku pown taknak tangkap gambar ngan ko..hahahaha


kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: pergh..dah la hensem...romantik pulak tu..
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: nah tip ko...dah-dah..pegi main jauh-jauh..


kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: memang susah lelaki nak nangis...penyayang giler mamat tu..
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis la ko nie..macam perempuan jer...



hahahaha...korang rase orang-orang macam kat atas tu ade ker dalam dunia nie??
and sory kepada kaum wanita coz aku membabit kan korang..

bukan ape..korang kan suke bergosip...bhahahaha...
and entry kat atas nie just untuk hiburkan hati okay...
takde kena mengena ngan sape-sape pown...
so...chill okay....






10:16 pm
6/19/2011
jom like entry kat atas

5 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari