i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

cuti sudah habis bro...amacam??best...



hahahahaha....tajuk kat atas tu aku ambek dari petikan cerita KL gengster..
actualy...cuti yang aku cakap tu...cuti sem aku...
sekarang bermula lah kehidupan aku sebagai seorang student balik...
huh'...baru second day pegi kelas dah dapat macam-macam tugasan....
lect nie memang tak memahami aku la...
orang 1st week nie bagi la chan dulu...betul tak?
hahahaha...aku sekarang dah semakin busy...maybe lepas nie jarang aku update entri baru..
sory taw..from me...mr.dotdotdot...




6:31pm
11/7/2011

jom like entry kat atas

plant vs zombie



hye semue....hahahah...korang mesti penah maen game plant vs zombie kan...
ala..game yang tanam-tanam pokok tu...
pastu nanti pokok tu akan protect kita dari kena makan dengan zombie...
hahahaha..actualy hari tu aku ade jumpe patung-patung plant vs zombie nie...
hahahhaa....niat hati nak beli.....tapi tak tahu nak bagi kat sape patung tu..
so...selepas berfikir agak panjang kat kedai tu....
aku buat keputusan....just ignore jela tentang patung-patung tu...
tapi patung tu memang comel....hahahaha...
korang tengok la gambar-gambar kat bawah nie...
patung yang aku jumpe tu macam gambar kat bawah tu la....


aku tak tahu la pokok ape nie...tapi pokok nie la yg bertanggungjawab
melindungi rumah kita dalam game tu....

nie lagi satu....pokok nie...tugas dia hempap semua zombie yang dekat dengan dia..
aku panggil pokok nie pak cik gemuk..sebab muka die garang..hahahah

okeyh...pokok nie pulak dia mengeluar kan cahaya matahari....

nie buah tembikai....

nie cendawan penakut...sebab ape aku panggil dia macam tu...
sebab bila zombie datang dekat dengan dia...dia menyorok...huh'...

hahahaha..nie la zombie yang akan menyerang rumah korang dalam game tu..

plant vs zombie

korang nak tak patung-patung nie??hahahaha...
hahahaha...kalau korang suka entry aku yang nie like la tau....
pape pown chill ea....




9:04 pm
7/3/2011


jom like entry kat atas

hadiah buat ku...



hahahah...1st aku nak mintak maaf kat korang sebab dah lama tak update blog...
aku bukan ape....just takde mase jer...hahahaha...alasan jer tu....
hurm...hadiah buat ku...tajuk...macam tajuk novel jer...hahahaha...
sebenar nya....14/06 hari tu besday aku....
tapi....seketui hadiah pown aku tak dapat...isk..isk..isk..
kedekut betul korang nak bagi hadiah kat aku....
hahahahaha....tapi dua minggu lepas besday aku....
jeng jeng jeng....aku dapat hadiah....hahahaha...
tak sangke...dapat jugak aku hadiah...
cube korang teka hadiah ape yang aku dapat....teka la....teka teka...hahahhaa...
kalau korang nak tahu...aku dapat mr.domo kun....
jangan jeles....domo tu..DOMO....hahhahaha....
walaupown aku tak maen anak-anak patung nie....tapi aku tetap hargai pemberian tu...
so..jangan risau...aku akan simpan mr.domo tu sampai tue...hahahahaha...

jeng jeng jeng...my domo kun...

amacam....cute tak domo aku....cute kan...macam aku jugak....
hahahaha....ok la...saje je nk tunjuk kat korang hadiah besday aku...
kalau korang suke like la taw....pape pown chill ea....




8:35 pm
7/3/2011

jom like entry kat atas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari