i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

hadiah buat ku...



hahahah...1st aku nak mintak maaf kat korang sebab dah lama tak update blog...
aku bukan ape....just takde mase jer...hahahaha...alasan jer tu....
hurm...hadiah buat ku...tajuk...macam tajuk novel jer...hahahaha...
sebenar nya....14/06 hari tu besday aku....
tapi....seketui hadiah pown aku tak dapat...isk..isk..isk..
kedekut betul korang nak bagi hadiah kat aku....
hahahahaha....tapi dua minggu lepas besday aku....
jeng jeng jeng....aku dapat hadiah....hahahaha...
tak sangke...dapat jugak aku hadiah...
cube korang teka hadiah ape yang aku dapat....teka la....teka teka...hahahhaa...
kalau korang nak tahu...aku dapat mr.domo kun....
jangan jeles....domo tu..DOMO....hahhahaha....
walaupown aku tak maen anak-anak patung nie....tapi aku tetap hargai pemberian tu...
so..jangan risau...aku akan simpan mr.domo tu sampai tue...hahahahaha...

jeng jeng jeng...my domo kun...

amacam....cute tak domo aku....cute kan...macam aku jugak....
hahahaha....ok la...saje je nk tunjuk kat korang hadiah besday aku...
kalau korang suke like la taw....pape pown chill ea....




8:35 pm
7/3/2011

jom like entry kat atas

2 comments:

  1. I TATAW LAH DOMO NI SJENIS BINATANG APE. BBULU SMACAM JER =.="

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari