i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

plant vs zombie



hye semue....hahahah...korang mesti penah maen game plant vs zombie kan...
ala..game yang tanam-tanam pokok tu...
pastu nanti pokok tu akan protect kita dari kena makan dengan zombie...
hahahaha..actualy hari tu aku ade jumpe patung-patung plant vs zombie nie...
hahahhaa....niat hati nak beli.....tapi tak tahu nak bagi kat sape patung tu..
so...selepas berfikir agak panjang kat kedai tu....
aku buat keputusan....just ignore jela tentang patung-patung tu...
tapi patung tu memang comel....hahahaha...
korang tengok la gambar-gambar kat bawah nie...
patung yang aku jumpe tu macam gambar kat bawah tu la....


aku tak tahu la pokok ape nie...tapi pokok nie la yg bertanggungjawab
melindungi rumah kita dalam game tu....

nie lagi satu....pokok nie...tugas dia hempap semua zombie yang dekat dengan dia..
aku panggil pokok nie pak cik gemuk..sebab muka die garang..hahahah

okeyh...pokok nie pulak dia mengeluar kan cahaya matahari....

nie buah tembikai....

nie cendawan penakut...sebab ape aku panggil dia macam tu...
sebab bila zombie datang dekat dengan dia...dia menyorok...huh'...

hahahaha..nie la zombie yang akan menyerang rumah korang dalam game tu..

plant vs zombie

korang nak tak patung-patung nie??hahahaha...
hahahaha...kalau korang suka entry aku yang nie like la tau....
pape pown chill ea....




9:04 pm
7/3/2011


jom like entry kat atas

8 comments:

  1. haha..comelnye..nak satu..haha..XD

    ReplyDelete
  2. nakkkk.....................
    nak satu....... :)

    ReplyDelete
  3. cutenye ^^..huhu..bg tikin satu..hehe
    tikin memangaddicted pd game ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. katne2??..nak beli jugakk,chumeell lahh :D

    ReplyDelete
  5. wiieee~
    adiela memang ketagih la dengan game nie..dah main sampai habes..pastu ulang lagi..ahaha..pehh..ape xde life la adiela nie kan..tp seyez bez..or maybe syok sendiri sbb kartun dlm tu semua comel2 :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari