i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

reaksi lelaki bila..........hehe

hahaha...lawok betul tengok mata dye...btw...nie just gambar hiasan...


hye...asalammualaikom...sebelum aku tulis entri aku....
aku nak mintak maaf coz dah lame tak update...
bukan ape...aku sekarang bz dengan study...
tambah-tambah sekarang dah dekat dengan final....
huhuhu...sangat memeningkan kepala aku....ok la...
aku tak mau nak sembang panjang-panjang...berbalik kepada tajuk diatas...
betul ke lelaki tak boleh tengok perempuan seksi???hahaha...ce jawab...betul ke??
ok2...bagi aku...of coz ar tak boleh...yela....sebagai lelaki yang normal...
kalau terjumpe perempuan seksi...mesti tak lepaskn peluang nak tengok....
hahaha....kalau korang tak percaye....tengok gambar kat bawah nie...huhuhuhu...n__n
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

hahahha......kesian kat mamat2 tu...bila dieorang tengok dari belakang...pergh....macam monyet dapat kfc...
tapi bila depan...hak3....terus duk diam mamat-mamat tu...hahahha.....kesian...kesian...
kalau korang minat entri aku kali nie...like la...and sowie again...sebab aku dah lame tak update blog...
maaf...maaf..maaf...huhuhuh....chow~~






3:25 pm
10/7/2011

jom like entry kat atas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari