i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

Big Bad Wolf ??....pelik giler...hahahaha....

korang pernah tengok tak video nie??
kalau korang tak pernah tengok....
try la tengok....aku pown tak tahu nak classify kan video nie dalam kategori mane...
hahahaha...korang tengok...pastu korang buat keputusan ok....


hahahha...amacam??korang dapat buat keputusan tak??
=))

2:27 pm
30/11/2011


jom like entry kat atas

ramalan~~

hye....hari nie aku nak sembang tentang ramalan....
kite tidak boleh nk meramal hidup seseorang...
sebab kadang-kandang ape yang ade dalam fantasi kite tak akan same dengan realiti...
huhuhuh....ok...sekarang....kite tengok ramalan mr. lidi kite....
kite tengok ramalan die kena ke tak...hahaha...have fun...


























2:09 pm
30/11/2011


jom like entry kat atas

i'm back



assalamualaikom....
fuh...rindu giler kt blog nie.....aku rase dekat 6 bulan aku tak update entry baru...
bukan ape....aku busy la....student la katekan....
hahahahaha....now aku dah cuti sem...boleh la aku luangkan mase dekat blog aku nie...
hahhahaha....pape pown...aku nak mintak maaf...coz dah lame tak update blog...
maaf...maaf..dan maaf... =))


heheheh....always smile ok.... =)

1:40 pm
30/11/2011

jom like entry kat atas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari