i'm back

the journey has begin.........

kAWAn - kAWan

perasaan..





aslmualaikum....actualy aku sebenarnye nak luahkan problem aku...
tapi aku tak tahu nak luahkan kat sape...so..
aku luahkan la kat blog aku nie...walaupown blog aku nie x bley dgr..
tapi dye bley save ape yang aku tulis...hurmm...
hati tak tenang...kepale duk fikir jer...
hurm...adakah semua nie dugaan??
maybe aku perlu bersabar...
yeah....itu yang aku perlukan...sabar itu separuh daripada iman....
itulah yang selalu orang cakap kan...
so...tarik nafas....hembuss...ffuuhhhh..fuhhfufuf...pergi jauh-jauh perasaan nie...
its something weird....aku tak tau aku rase ape...
tapi jiwa aku tiap-tiap hari tak tenang..aku tunggu dye tiap-tiap hari...
tapi bile dye ade dengan aku....aku buat dye marah...sakit hati..
ego nye la aku nie...tp last-last aku yang mengalah gak...
ape yang perlu aku buat???hurm...T_T




jom like entry kat atas

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogdotdotdot copyright by @ezzie azahari